Mówię część i zaczynam rozmowę :) Miałem tak dwa razy (raz się udało)
Poza tym to staram się poznawać dziewczyny przez znajomych i to chyba najlepszy sposób.
Do podrywaczy nie należę, więc nie mam jakoś wielu podbojów miłosnych :)
Ja nigdy nie podrywam dziewczyn, których nie znam. Jak podoba mi się jakaś nieznajoma dziewczyna to zastanawiam się kto ją zna i zawsze jakoś udaje mi się ją poznać przez znajomych. Na początku zawsze trzymam dystans. Jeśli spotkania to tylko w większym gronie. Staram się ją wybadać. Jak widzę, że dziewczyna jest mną zainteresowana to wtedy jest łatwiej.
Ja za to jstem w stanie podejsc do jakiejś nieznanej. Nie arze zdarzyło się, że odmówiła spotkania ale co tam. To jest zwyczajne podrywanie i chyba nic w tym zlego zeby byc smialym.
Hmm... ja zazwyczaj robię "test", tzn. poznaję fajną dziewczynę na imprezie, zagaduję ją, generalnie lekko poznaję, zazwyczaj wyciągam od niej gg/numer, ewentualnie od kogoś go zdobywam, po czym proponuję spotkanie, staram się żeby było wyjątkowo i żeby wyszło następne No i tak po kilku randkach zaczynam ją podrywać już na serio.
_________________ "Kiedy będę miał już 60 lat, przybije moja gitarę do ściany, żebym nigdy nie zapomniał, jaki hałas robiłem przy pomocy tego urządzenia." - Slash
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.