No dokładnie o to mi chodzi, a zamiast tego Inne po to, że jak ktoś nie wie do jakiego działu dodać swój problem to pisze w innych.
_________________ Uwazaj na swoje życzenia,
Uważaj na swoje słowa,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo będziesz żałował,
Bo jeszcze się spełnią ...
No w sumie racja, w zasadzie można w uczuciach wydzielić temat "Kącik złamanych serc", czy coś w tym stylu. Chociaż wasze problemy miałyby niezłe wzięcie, jakby nie dotyczyły tylko uczuć, tylko... Jakie teraz człowiek ma problemy, którymi się dzieli, poza uczuciowymi? Edytuję listę
_________________ jag behöver ingen hjälp
vill du hjälpa - hjälp dig själv! bara lämna mig i fred...
Wasze problemy - po prostu, kącik porad.
Uczucia - strefa bardziej merytoryczna i teoretyczna, miłość, przyjaźń, empatia, co nam w duszy gra ^^
strefa bardziej merytoryczna to może ale wydaje mi się że nie jest AŻ tak dużo wątków teoretycznych żeby cały dział na to zrobić.Jak będzie 15 tematów czystej teorii to będzie dobrze.Nie wiem,ja bym zrobiła to w jednym.Ale róbta co chceta ;P
za to zamiast problemów widziałabym dział o nas.Taki ogólny.I wtedy tam można by dać temat o zainteresowaniach,talentach i różnych innych wątkach które nas dotyczą.trochę w trzy światy tłumaczę ale chyba wiecie o co kaman.^^
_________________ I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that,you're not alone
Holler if you feel that you've been down the same road.
A może by zrobić jakiś dział właśnie "Inne", żeby jak jakiś tłuk nie wie gdzie dać temat to daje do innych. Chyba, że i to do HydeParku
_________________ Uwazaj na swoje życzenia,
Uważaj na swoje słowa,
Bo będziesz żałował,
Bo jeszcze się spełnią ...
Jak jakiś tłuk nie wie gdzie dać temat, to daje gdzie bądź, a moderatorzy powinni go dopasować do dobrego działu. Zawsze wyjście jest. No, bo jak niby nie ma, to się znajdzie - właśnie Hyde Park, tak. ;)
_________________ jag behöver ingen hjälp
vill du hjälpa - hjälp dig själv! bara lämna mig i fred...
Administracja zebrała wszystkie pomysły i stworzyła następującą propozycję układu działów:
Forum młodzieżowe
1.Regulamin
2.Ogłoszenia
3.Uwagi dotyczące forum
4.Przedstaw się
5.Sprawy forum (Moderatorzy i Administracja)
Młodzież
1.Aktualności
2.Uczucia
3.Erotyka
4.Wasze problemy
5.Dla dziewczyn
6.Dla chłopaków
7.Moda i uroda
8.Edukacja
9.Kontrowersyjne tematy (Religia, Polityka)
10.Zdrowie
11.Oto my (Zainteresowania i Twórczość Forumowiczów)
Rozrywka
1.Elektronika
2.Film i TV
3.Gry
4.Internet
5.Kulinaria
6.Książki
7.Motoryzacja
8.Muzyka
9.Podróże
10.Sport
11.Telefony GSM
Różne
1.HydePark
2.Gry forumowe
3.Humor
4.Portal i Sonda
Zapraszam do dyskusji nad ewentualnymi zmianami.
BloodyTampon. [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-05, 13:15
No myślę, że ta lista jest okej. Nie proponuję żadnych zmian.
Kiedyś Curt chciała dział Zwierzęta. Myślę, że powinien się taki pojawić. No i dział Kosz czy Śmietnik tak jak mówiła Unpred.
wlasnie, i O nas.
_________________ If I open my heart to you
Im hopin you'll show me what to do
and if you help me to start again
you know that I'll be there for u in the end...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.