U mnie pierwszy dzien po przerwie swiatecznej,masakra.
norweski - nie bylo tak zle.
matma - mowila o egzaminie.
norweski rozszezony - pierwszy raz rozwiazywalismy jakies zadania,myslalam ze znowu zrobi przedstawienie.
angielski - narysowalam uroczego kota ;>
historia - luzbluz.
godz.wych - rozdala mi oceny na polrocze, i ja z moja grupa dostalismy dyplom za najlepszy pierniczkowy domek! ;D
nie bylo tak zle,nawet wstalam prawie na czas.
_________________ If I open my heart to you
Im hopin you'll show me what to do
and if you help me to start again
you know that I'll be there for u in the end...
Ym, em ...
Normalnie było.
Nauczyciele już na całe następne dwa tygodnie powyznaczali nam terminy na sprawdziany. Tylko się modlić, żeby przeżyć do wystawienia ocen.
A dokładniej mój dzień dzisiejszy:
1. matma rozszerzona temat lekcji "spać, spać ... jeszcze tylko 7 godzin -.-"
2. fizyka temat "o łał sprawdzian & spać spać i jeszcze 6 godzin"
3. religia temat "wkurzanie księdza oraz wymuszanie ocen& mata*
4. polski "spać ale mniej już & oglądanie quo vadis czyli nudy do potęgi"
5. wf "nareszcie, jeszcze3 lekcje"
6. angielski "huuura nie mamy chemii idziemy po7 !"
7. geografia "do domu do domu, hy "
No i pod koniec jakże "zarąbistego" dnia autobus mi się pół godziny spóźnił
_________________ Uwazaj na swoje życzenia,
Uważaj na swoje słowa,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo będziesz żałował,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo jeszcze się spełnią ...
BloodyTampon. [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-05, 17:29
Pierwszy dzień to tak:
1. Biologia - gadanie facetki, my z Agą oczywiście teorie obmyślałyśmy swoje
2. W-f - ku*wa czemu nie mogę ćwiczyć -.-
3. Matematyka - pół lekcji rozmowy z panią o firmowych ciuchach, pół lekcji rozwiązywania przykładów
4. Geografia - jak zwykle zbijamy się z facetki i równo paplamy
5. Chemia - poprawiałam się ;d facetka się wkurwiła na nas
6. Fizyka - <3333 oczywiście cały czas się zgłaszałam i zarobiłam 5 na nowy semestr
Łooo nareszcie do domuuu <33333
ogólnie to zaszłam do szkoły pod klasę równo z dzwonkiem. -,-
1.mata-geometria.Czyli siedzę i robię wielkie oczy i minę pt." ale o co chodzi?"
2.niemiecki-lekcja jak lekcja,5 na koniec,ale zachowała się brutalnie. -.-
3.Informatyka.Miałam taką ochotę wygarnąć nauczycielce.Jak można robić kilka lat pod rząd to samo?! Jej wiedza na temat informatyki ogranicza się do programów word,paint,excel -.- Mam dość ciągłego bawienia się w programy dla dzieci -.- Żadnej zaawansowanej wiedzy,tylko przepisywanie z kartki albo rysowanie swoich wakacji.
4.W-f.Kto wymyślił żeby skakać przez skrzynie? -.- Masakrycznie było.Ja.chcę.kosza.
5.Polski.nudy,jak zwykle zresztą.
6.Historia,wzięcie nauczyciela "na ładne oczy",niepisanie sprawdzianu i zasypianie przez resztę lekcji.
W dodatku jeszcze mrożące krew w żyłach spojrzenia K.Miło -.-
Ale jeszcze tylko 3 dni do weekendu.
_________________ I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that,you're not alone
Holler if you feel that you've been down the same road.
W sumie z jednej strony, fajnie bo w końcu mogłam zobaczyć się ze znajomymi po tak długiej przerwie,
ale z drugiej dobijają mnie niektórzy ludzie i mam czasami dość ale daje rade, na szczęście są jeszcze na świecie normalne osoby ^^
Pierwszy dzień po feriach, jeszcze nie wpadłam w "szkolny rytm" i na lekcjach musiałam się nagadać ze znajomymi, odrobić te 2 tygodnie.
A po za tym było "bujanie w obłokach" bo jakoś nie mogłam się skupić. Więc nic nie wyniosłam z tych dzisiejszych lekcji.
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
na matmie myślałam, że zwymiotuje jak mnie o coś spyta bo jeszcze jedna pała i jestem udupiona. na w-f gościu oczywiście podrywał nas hehe. Śmieszna religia i nudna historia Fakultet z biologi, no i 2 godz chemii...
_________________ Chodzi o to,
aby mieć
twórcze podejście
do życia! :P
I w końcu weekend ^^
A w szkole jak w szkole, nudy i nic więcej. Czasami już nie wytrzymuje, jeżeli chodzi o niektóre osoby które doprowadzają mnie do szału i zbyt dużą ilość materiału do nauki, ale jakoś daje rade ^^
u mnie 2 sprawdziany jeden z matmy :D drugi z WOSu :). Kocham matme więc super :P ale wos też lubie. Poza tym wf ;P jakiś ułkad tańczyliśmy, geo porażka :) tylko pisaliśmy i 2 polskie na którym mamy bardzo ciekawe tematy :) i angielski który uwielbiam. W szkole nie jest źle :P
_________________ "Pnij się wysoko - Twoją metą niebo, Twoim celem gwiazda"
sprawdzianów brak,kartkówek brak.
polski,odwołany angielski,matematyka,w-f,religia + dodatkowa matematyka i fizyka.
Ogólnie było dość znośnie.Nawet siatkówka nie była takim złem jakim jest zazwyczaj ; o
_________________ I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that,you're not alone
Rano poszliśmy do teatru na jakiś spektakl, ale ciężko mi powiedzieć o czym on był ;D
A później do szkoły na 3 lekcje, była mniejsza połowa klasy, nawet fajnie było u mnie przeważnie tak jest, że im lepiej osób w klasie tym lepiej i jest fajniejsza atmosfera a lekcje szybko minęły ; ))
I teraz w końcu wolne ^^
Dzisiaj było nawet spoko ^^ nauczyciele trochę pytali, ale wszyscy mieliśmy nadzieje że po weekendzie i testach nie będą ale jednak się myliliśmy. Tłumaczono nam też rekrutację elektroniczną do szkół itd. Powiedzmy, że coś zrozumiałam ^^
Powoli już niektórzy nauczyciele mówią co mniej więcej komu może wyjść na koniec roku.
Już zapowiedziane zostało parę sprawdzianów. A jeżeli chodzi o atmosferę w klasie to nie była najlepsza chociaż bywało gorzej. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo i tak przepada nam pare lekcji.
Jednym słowem masakra -.- Wtorek należy do najgorszych dni w tygodniu, w tym roku szkolnym oczywiście. Od ósmej do szesnastej siedziałam w szkole. Na dodatek nic ciekawego nie było.
Pierwsza matma... Rozwiązywała zadania, a przy okazji odrabiałam historię, bo oczywiście 'zapomniałam'. Na polskim wykresy zdań (A miała być kartkówka, na którą się nauczyłam!). Na przerwie miałam dyżur w bibliotece, no to tam spędziłam dziesięć minut. Potem historia. Och, najgorszy przedmiot =/ Najpierw nawijała (jeszcze chciała nam kartkówkę zrobić!), a potem dyktowała z dwie kartki w zeszycie notatki. Myślałam, że moja ręka mi odpadnie, ale najwyraźniej przywykła. Kolejne lekcje to fizyka i godzina wychowawcza. Na tej pierwszej był sprawdzian, jakoś go zaliczyłam, a na drugiej to sprzątaliśmy klasę, tj. niektórzy, bo ja siedziałam i gadała :D A do tego jeszcze rozwieszali pomoce naukowe, zdjęte, gdyż pisano w klasie test gimnazjalistów. Na WOS-ie nic konkretnego, bo nauczycielka nie potrafi zapanować nad klasą. Ostatnie dwa WF-y spędziła siedząc bezczynnie pod ścianą, oczekując dzwonka.
Cudowny początek tygodnia =/
_________________ "Każdy człowiek zachowuje się sztucznie - jest to zupełnie naturalne"
Hugo Steinhaus
Pierwszy dzień szkoły Wiadomo, więcej śmiechu i rozmów niż zdobywania wiedzy Głównie lekcje organizacyjne. Całkiem przyjemnie.
_________________ "Spójrz na tego gościa z Indiany. Zamordował 12 osób, rozczłonkował je i wszystkie zjadł - to się dopiero nazywa alternatywny styl życia!"
Woody Allen
Do dupy.Ledwo nadążam żeby przejść z jednej klasy do drugiej a już dzwonek -.-
W dodatku w ciul nauki będzie i nawet za milion lat nie skończę tej szkoły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.