Jak na polsacie puszczali Prison Breaka to co niedziela oglądałam. Z reguły rzadko oglądam tv, chyba, że jakiś film naprawdę ciekawy.
Wszystkich kanałów po trochę (TVN, polsat, TVP1, TVP2- te najczęściej). Zdarza się obejrzeć Jak to jest zrobione?, Gilotyne, Tak to leciało, Mam talent (jak leciało w tv oczywiście) ...
_________________ Uwazaj na swoje życzenia,
Uważaj na swoje słowa,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo będziesz żałował,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo jeszcze się spełnią ...
polsat,tvn,tvn turbo,viva,bbc knowledge,e!.te najczęściej chociaż ogólnie rzadko tv oglądam.
No polsat tvn,viva to wiadomo.Na tvn turbo praktycznie wszystko oprócz "legendy prl-u" bo padam z nudów wtedy.Najlepsze jest Moto-on i Automaniak.I Gadżet.bbc knowledge to ze względu na top gear i najsłabsze ogniwo.A E! to tylko jak jakieś rankingi albo wiadomości lecą bo niektóre programy to potrafią dobić człowieka.
Czasem cartoon network,tvp 2 ale to tylko 1 bądź 2 programy mnie na nich interesują.
_________________ I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that,you're not alone
Holler if you feel that you've been down the same road.
BloodyTampon. [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-04, 18:38
Tvn - Mam talen, U can dance, Fakty, Uwaga jak jest fajny reportaż
Tv4 - Galileo, Allegra
Tvp1 - zdarzy mi się na nim wieczorynkę obejrzeć, albo rano jak jestem chora to baajki <3 Niegdyś skoki narciarskie
Tvp2 - Dr. House, i wczoraj Niania w akcji :D
Polsat - na nim to wszystkie kryminalne np. Wzór, CSI.
Ja najczęściej Eurosport , zwłaszcza w okresie zimowym, tam CIĄGLE leci jakiś biathlon, biegi narciarskie, narciarstwo alpejskie, skoki... No, czasem poleci jakiś tenis z Kataru czy inny bilard artystyczny, ale w godzinach gdy ja nie oglądam...
Discovery, no, zdarzy mi się, kiedyś taki zajebisty program leciał - Brainiac...
Zone Club - Czyli Jerry Springer, talk !, coś tam o kolesiu i 32905820935 laskach pragnących go zdobyć, Next...
No a z takich niekablowkowych, to oglądam najczęściej TVN. Zwłaszcza jak nie mogę spać do 6 rano i lecą te powtórki stareee..
_________________ jag behöver ingen hjälp
vill du hjälpa - hjälp dig själv! bara lämna mig i fred...
to ulubione,a ogolnie ogladam jeszce jedynke,dwojke,tvn7,czworke,tv1000,polsat... kurczaki nie pamietam jaki polsat na 27 leci przynajmniej u mnie,i czasami jakies inne programy,rzadko.
_________________ If I open my heart to you
Im hopin you'll show me what to do
and if you help me to start again
you know that I'll be there for u in the end...
Adeleine, tak btw., jak masz telewizję norweską, nie natknęłaś się czasem na "Senkveld" na bodajże TV2(czy jak to się tam zwie, nrk?)? Puszczają to jeszcze?
_________________ jag behöver ingen hjälp
vill du hjälpa - hjälp dig själv! bara lämna mig i fred...
Polsat, TVN, HBO, Viva, MTV
TVP2 ale tam rzadko coś oglądam, w sumie to tylko Dr. House, i czasami Tak to leciało i M jak Miłość.
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
Viva, 4fun.tv , tvn style , tvn , discowery channel .
viva- wiadomo
4fun.tv wiadomo
tvn style - sos uroda itd. (zależy co leci jak włącze ;d )
tvn-wojewódzki , ycd , usta usta , majka, iii to co mi się napatoczy ,
discowery channel - jak to jest zrobione ? , poturbowani , szok wideo , itd.
na tvp2 jeszcze - barwy szcz. i m jak miłość a przede wszystkim dr housea .
4fun.tv często
viva często
TVN Turbo często
Polsat niezbyt często
tvp 1 i 2 prawie nigdy.
Discovery nawet się zdarza
ulubione programy? Wszystko poza tasiemcami :D
Oczywiście TVP2, TVN, TVN STYLE czasami Polsat
Najbardziej lubię jednak oglądać Discovery gdzie moimi ulubionymi programami są Wielkie projekty, Ekstremalne konstrukcje, Jak to jest zrobione czy Prawda czy fałsz - Pogromcy mitów
Generalnie od kilku miesięcy prawie nie oglądam tv, ale jak już to:
CANAL+, HBO, TVN, Polsat, TVP 1 i 2 - filmy
Foxlife - seriale ("Chirurdzy", "Gotowe na wszystko", kiedyś "Zaklinacz dusz")
AXN- reality shows - "Amazing Race" i "Robinsonowie"
_________________ "Spójrz na tego gościa z Indiany. Zamordował 12 osób, rozczłonkował je i wszystkie zjadł - to się dopiero nazywa alternatywny styl życia!"
Woody Allen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.