Jakie są wasze ulubione gry i krótko dlaczego je lubicie.
Ja osobiście uwielbiam grę Gothic. Ogólnie lubię różne rpgi i gry, w których jest jakiś określony cel.
BloodyTampon. [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-02, 13:27
Alien Nations :D wg mnie ciekawsze od settlersów i przyjemniej się gra.
Heroes of might and magic III z dodatkami oczywiście. To chyba najulubieńsza.
Z chęcią pograłabym w rpg takie jak Risen czy Dragon Age.
Need for speed Underground 2.To taka najulubieńsza.
Oprócz tego underground 1,hot pursuit (1 i 2),shift,most wanted.
czemu? no bo dla mnie to jest najlepsza gra wyścigowa a ogólnie taki rodzaj gier lubię.
oprócz tego gram w jakieś online.Ogólnie to lubię gry takie gdzie można się 'rozwijać'.Nie umiem tego wytłumaczyć ale Simsy są najprostszym przykładem tego typu gry.
I różne rpg online lubię.Ale zazwyczaj to pogram trochę a potem mi się już nie chce xd
więc ogólnie to najbardziej lubię Need for speed.^^
_________________ I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that,you're not alone
Holler if you feel that you've been down the same road.
Teraz już nie gram w gry tak często jak kiedyś. Już nie gram, ale jeszcze niedawno bardzo lubiłam grać w Call of Duty. Lubię grać w Simsy, chociaż już mi się trochę znudziły. I w sumie to tyle
A dawno temu uwielbiałam grać w Raymana (to była moja ulubiona gra)
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
Wysłany: 2010-06-28, 17:58
Moją najulubieńszą grą z lat dzieciństwa był Mario ^^ Uwielbiałam tą grę! ;D
Kiedyś jeszcze Simsy, ale to już nudne...aktualnie czasem w Ice Tower'a ;P Ale tak to nic...nie mam na to czasu ;/
Teraz już raczej nie gram w gry komputerowe. Ale kiedyś... Ho ho, grało się, oj grało!
Ghost Master, Rayman, Pacman, Icy Tower, Kapitan Claw, Tekken, Mario, Theme Park World, Toon Car, SuperFrog Sentyment mam ogromny do tych gier
_________________ "Spójrz na tego gościa z Indiany. Zamordował 12 osób, rozczłonkował je i wszystkie zjadł - to się dopiero nazywa alternatywny styl życia!"
Woody Allen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.