Cześć
Mam na imię Klaudia. Mam trójkę rodzeństwa i jestem najmłodsza i podobno najbardziej rozpieszczona...
Kocham czytać, malować i imprezować ze znajomymi
...i nie wiem co mam jeszcze napisać..
zakładam jako nowy temat/ Curt /Curt
_________________ Chodzi o to,
aby mieć
twórcze podejście
do życia! :P
Ostatnio zmieniony przez CurtApricort. 2010-02-03, 12:53, w całości zmieniany 3 razy
może coś o muzyce dodaj ;)
łoj ja mam jednego brata i z nim nie wytrzymuje o.O jak Ty z trojgiem wytrzymujesz ? :D
a ile sióstr a ile braci masz ?
_________________ Uwazaj na swoje życzenia,
Uważaj na swoje słowa,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo będziesz żałował,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo jeszcze się spełnią ...
Mam dwóch starszych braci są spoko, tylko najgorzej jest jak oni są na tej samej imprezie jak ja,nie mogę wtedy nawet pić piwa ale, że mam super kumpli to zawsze użyczą mi pomocy a siostra jest na studiach w Toruniu bo spodobało jej się to miasto mimo, że w okolicy jest parę dobrych uczelni. A poza tym jestem najmłodsza więc to wykorzystuje
wiem jestem wredna pod tym względem
Lubię muzykę klubową na imprezach, a tak słucham popu, czasem Kaczmarskiego i Gintrowskiego albo starych piosenek
_________________ Chodzi o to,
aby mieć
twórcze podejście
do życia! :P
BloodyTampon. [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-03, 18:11
Cześć.
Za Kaczmarskiego i Gintrowskiego plus :d
Myślałam, że zawsze najstarsi są rozpieszczeni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.