Wysłany: 2010-03-07, 13:29 Już nie wiem co mam myśleć
Mam problem : mi się wydaję że mam grube i nie zgrabne nogi inni mi mówią że mam dość zgrabne i że nie mam ich bardzo grubych dołaczam tutaj zdjęcia i powiedzcie co Wy myślicie
Czy jak mam takie nogi to czy by pasowały mi legginsy latexowe ??
Zdjęcie1633.jpg Tu jest zdjęcie moich nóg :(
Plik ściągnięto 18 raz(y) 90,6 KB
BloodyTampon. [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-07, 13:48
Grubych nóg to Ty na pewno nie masz, więc nie masz co się martwić ;) I z pewnością będą pasowały.
Ci co mówią, że masz zgrabne nogi mają racje. Nie masz grubych nóg, nawet nie powinnaś tak myśleć. Są osoby, które na prawde mają grube nogi i to oni powinni się przejmować. A legginsy powinny pasować ;)
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
Najodpowiedniejsza długość legginsów to za kolana.
Do połowy łydki rzeczywiście pogrubia nogi, ale twoje wcale grube nie są.
Są normalne.
http://www.byckobieta.pl/...luzyc-nogi.html
Możesz zastosować rady z tej strony, oczywiście nie chodzi mi o szpilki tylko te ubrania :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.