Wysłany: 2010-02-26, 13:52 Program do ściągania filmów.
Jaki najlepszy, darmowy i prosty program do ściągania filmów ?
Jakich używacie ?
Macie jakieś sprawdzone, który moglibyście polecić ?
No chyba, że jakieś strony internetowe, z których można ściągnąć.
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
Ja mam Aresa ale czasami jest tak, że jak chce ściągnąć jakiś film, to po chwili ściągania okazuje się, że ściąga się nie ten film co powinien.
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
Dobrym rozwiązaniem jest oglądanie filmów online. Nie trzeba nic ściągać. Ja mam wykupione konto w megavideo i wszystkie filmy oglądam bez limitów i problemów.
zgadzam się ^^
sama również prawie zawsze oglądam online
a jak nie mam to bitnova.info albo torrenty.org
_________________ Uwazaj na swoje życzenia,
Uważaj na swoje słowa,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo będziesz żałował,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo jeszcze się spełnią ...
Ja ściągam z Torrentów, przez Aresa (chociaż teraz już rzadziej) i z p2m
_________________ "Spójrz na tego gościa z Indiany. Zamordował 12 osób, rozczłonkował je i wszystkie zjadł - to się dopiero nazywa alternatywny styl życia!"
Woody Allen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.