A więc jutro Dzień Kobiet.
Panowie, co z tej okazji przygotowujecie swoim damom, koleżankom czy sympatiom?
Dziewczyny, co Wy byście chciały dostać lub zażyczyć sobie w tym dniu? ;p
Ja nie mam dużych wymagań ;) Jak dla mnie wystarczy jakaś czekolada, bombonierka albo jakiś mały, skromny kwiatek czyli mniej więcej to co dostaje co roku na dzień kobiet. Ale wystarczą też same życzenia, nikt nie musi mi nic kupować, liczy się gest i pamięć ^^
Ale na płeć przeciwną nie zawsze można liczyć. Zobaczymy jak to będzie w tym roku.
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
Taaa no ale cóż mówi się trudno. Zawsze wiedziałam, że nie zawsze można na chłopców liczyć. Ode mnie z klasy nikt nie składał życzeń. Ale na szczęście są jeszcze tacy, którzy pamiętają i składają życzenia ;)
BloodyTampon. [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-09, 14:54
Może po zwróceniu uwagi się poprawią ;p
osobiście u mnie w klasie też wczoraj nie dawali nic, więc się zawiodłyśmy. ale dziś dostałyśmy po róży o_O i sama dostałam wczoraj różę od Mojego <3
w szkole się złożyli na kwiatki.Więc był i kwiatek i życzenia.
prywatnie to aż jeden się pofatygował z życzeniami.I od taty dostałam 30 zł.^^
W sumie to zamiast kwiatków to czekolada byłaby lepsza,no cóż.
Tak się już przyjęło,że na dzień kobiet trzeba kwiatki kupować.
_________________ I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that,you're not alone
Holler if you feel that you've been down the same road.
U mnie w klasie były tulipany i tort z orzechami <3
a sympati nie posiadam więc nic poza tym oprócz kilku życzeń od kumpli
_________________ Uwazaj na swoje życzenia,
Uważaj na swoje słowa,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo będziesz żałował,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo jeszcze się spełnią ...
No to widzę, że u was troche oficjalnie było ;)
Też bym tak chciała, u nas niestety nic, tylko czasami niektórzy chłopcy składali na korytarzu nauczycielom, albo z podstawówki niektórzy chłopcy dawali dziewczynom kwiatka, ale to tylko małe wyjątki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.