Jaki masz styl ? Ulegasz modzie czy wręcz przeciwnie ? Wyróżniasz się ze swojego otoczenia czy jesteś taki/a jak inni ? Jak lubisz się ubierać ? Możesz nazwać swój styl ?
BloodyTampon. [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-04, 20:59
Styl mam raczej nieokreślony ;d
Modzie nie ulegam, bym za dużo pieniędzy wydała
Czy się wyróżniam hmm.. raczej nie. Mimo że moje koleżanki raczej za modą podążają.
Tradycyjny mój strój to: Jeansy, t-shirt, bluza.
Nie ulegam modzie,kupuje to co mi sie podoba i nie obchodzi mnie czy to jest w danym okresie modne czy nie. Raczej sie nie wyrozniam,zazwyczaj nosze zwykle spodnie badz rurki i jakis sweter,jak jest cieplo to bluzka. Nie przepadam za bluzami.Stylu tez nie mam okreslonego, raz ubiore sie w sweter typowo babciny,raz w cos dziewczecego a raz w cos za duzego i szerokiego.
_________________ If I open my heart to you
Im hopin you'll show me what to do
and if you help me to start again
you know that I'll be there for u in the end...
Do szkoły ubieram się tak żeby w miarę mi to pasowało i żeby nauczyciele się nie czepiali.
A w dni wolne to w sumie zależy.Jak nie chce mi się niczego wymyślać to zakładam to co mi w ręce wpadnie.
Ogólnie. to tak bardziej mnie do stylu takiego hip hopowego ciągnie.Szerokie t-shirty,dresy,bluzy itp.Z tą różnicą że raz kompletuję tak ubrania żeby to razem wyglądało tak 'luźno' a raz tak bardziej 'chłopięco' o ile tak to można nazwać.raz sąsiadka wzięła mnie za mojego kolegę ale ciii.^^ Więc jak mam czas i chęci to właśnie w tym stylu się ubieram.
Za modą nie podążam bo za dużo kasy i czasu by mnie to kosztowało.
Na co dzień się jakoś specjalnie nie stroję.a od czasu do czasu zakładam coś szerszego.
_________________ I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that,you're not alone
Holler if you feel that you've been down the same road.
Też raczej nie mam określonego stylu, ale.. .co już mi nieraz wypominano - lubię czarne rzeczy. Raczej na górę, bo na dół zazwyczaj ciemne jeansy o prostych nogawkach (w rurkach moje nogi wyglądają jeszcze gorzej :/). Ostatnio normalnie przesadzam, to się w niebieską koszulkę ubiorę, to w fioletową, tu szarą, a tam nawet się czerrrwień przebije. No ale jednak najbardziej lubię czarne.
Jakie rzeczy ubieram? Jaki mam styl? Jak najmniej widoczny, bo nie lubię się wyróżniać z tłumu, jakieś dziwne kompozycje - to nie dla mnie, ja zazwyczaj jeansy + bluzka + bluza, jak Bloody.
A ostatnio sobie kupiłam bluzę w panterkę szaro czarną. Po prostu szał, ale nawet mi się podoba.
_________________ jag behöver ingen hjälp
vill du hjälpa - hjälp dig själv! bara lämna mig i fred...
Ja to zależy w sumie od dnia raz się ubiorę jak rockówa w czarne rurki, koszulkę z gunsów i koszulę w kratkę, a raz w normalne przetarte jeansy, jakaś bluzka (ale takich luźnych bardzo to nie lubię) na to bluza lub sweter. Częściej zakładam jakieś ciemniejsze rzeczy, zn się ciemniejsze odcienie kolorów. Nie lubię bardzo jaskrawych rzeczy. Raczej się staram nie wyróżniać, chociaż mi się to nie udaje ze względu na moje zachowanie
_________________ Uwazaj na swoje życzenia,
Uważaj na swoje słowa,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo będziesz żałował,
Uważaj na swoje życzenia,
Bo jeszcze się spełnią ...
Ja uwielbiam luzne ubrania.
Nie lubie czuc sie w nich sztywno takze preferuje raczej lekkie tkaniny,ktore nie krepuja ruchow itd.
Czasami oczywiscie jest moment w,ktorym musze ubrac sie w cos bardziej eleganckiego ale na szczescie rzadko to bywa.
Ja uwielbiam ubrania, które podkreślają moją linie. Zazwyczaj noszę rurki, jakąś koszule, sweterek albo zwykłą koszulkę. Ubieram ciuchy w różnych kolorach ale nie przepadam za zbyt dużą ilością ozdób.
_________________ Chodzi o to,
aby mieć
twórcze podejście
do życia! :P
Ja najbardziej lubie szerokie rzeczy (styl hiphopowy) i najczesciej nosze albo szerokie jeansy i dopasowana gore, ale szeroka gore i dopasowane jeansy, chociaz ostatnio zaczynam nosic cos bardziej dziewczecego (bron boze spodnice czy cos w tym stylu!).
Ja tak samo, a po za tym to co jest modne nie zawsze mi się podoba.
Ubieram się różnie raz luźne, a raz przeciwnie, ale zazwyczaj rurki i do tego coś dopasuje jakaś koszulkę albo bluzę. Mam taką zasadę jak kupuję rzeczy nieważne czy się komuś spodoba, ważne żeby mi się podobało.
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
Moda mnie zdecydowanie nie interesuje. Mam swoj styl, moja babcia twierdzi ze za wszelka cene chce z siebie zrobic chlopaka bo ubieram sie w stylu skate czy jak kto woli hip-hopowym. Luzne jeansy, luzle bluzy z kapturem, szerokie adidasy. Do tego dla urozmaicenia duza czarna torba.
Nie podążam ślepo za modą, ale często do swojego stroju dodaję jakieś modne akcenty i przerabiam je 'po swojemu'.
Mój styl... Jedno wielkie pomieszanie z poparaniem, tak szczerze mówiąc.
Kocham retro i ubrania mojej babci, które czasami uda mi się od niej wyżebrać. Żaboty, wielkie okulary, długie rękawiczki, koronki, obcasy, ogromne torby (choć ostatnio zakochałam się w aktówkach), sukienki, kokardy, opaski, wszelkiego rodzaju szale/apaszki. I ukochane, kradzione co prawda, ale moje - buty ludowe. Czarne. mniam.
Czasami jednak mi odbija, a efektem tego jest zakup, np. bluzki w dziale męskim. Albo kupno dżinsów. Albo legginsów. Albo spodni z krokiem w kolanach. Albo ogrodniczek.
Potem łączę to wszystko w kupę i wychodzi strach na wróble.
_________________ bumtarararara - za oknami noc
czego chcesz dziewczyno - ja wiem
tarzana!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.