Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 435 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-07, 11:24 PSP
Co sądzicie o PSP, podoba się Wam czy może nie?
Wolicie PSP czy PSP GO?
Sam osobiście mam zwykłe i gra się świetnie. Tylko podobno bateria po 3 latach pada, szkoda. Gier mam sporo, ale najczęściej gram w Burnout, gra polega na rozwalaniu samochodów, świetna jest ;).
a ja polecam jednak produkty najwiekszego promotora segmentu przenosnych konsol czyli Nintendo :) dawniej Game Boy teraz DS, ale oczywiscie kazdy gra na czym lubi :)
Wysłany: 2010-08-04, 11:13
Ja osobiście miałem PSP 3004 z softem 6.20 :/ było to trochę uciążliwe bo by się chciało pograć w jakieś inne gry, lecz nie miałem przerobionego PSP, no i do tej pory niemożna go przerobić.. :/ Więc sprzedałem. Polecam kupno PSP 3004 z softem 5.03. każdy kto się zna to przerobi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.