Nie, raczej nie jestem. Być może nie spotkałam jeszcze wystarczająco wielu ludzi, bo przecież ''tyle o sobie wiemy, ile nas sprawdzono'', ale jak na razie nie czuję się rasistką.
_________________ Zobacz, że trawa jest zielona, że niebo jest niebieskie, że po niebie wędrują białe obłoki. Idź miedzą pośród zbóż, po których wiatr chodzi. Połóż się nad brzegiem morza i słuchaj, jak ono szumi.
Wysłany: 2010-08-12, 21:39
Ja nie jestem i jestem z tego dumny ; ]
Bo to przecież nie ich wina że mają inny kolor skóry.
_________________ "You better watch what you say.
From these industry fucks,
To these faggot ass punks,
You don't know what it takes,
To get this motherfucking truck."
Wysłany: 2010-08-20, 14:39
Nie jestem rasistką. Obcokrajowcy w niczym mi nie przeszkadzają, ja ich wręcz nawet uwielbiam xD. Oni mi nic nie zrobili, ja im nic nie robię, więc czemu mam ich nie znosić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.