Wysłany: 2010-07-30, 19:19
Panie: Audrey Hepburn, Audrey Tautou, Keira Knightley, Meryl Streep, Danuta Stenka
Panowie: Johnny Depp, Tom Hanks, James McAvoy, Antoni Pawlicki
_________________ Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnależć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: z Nienacka
Wysłany: 2010-08-02, 10:08
Jim Carrey zdecydowanie... jego mimika twarzy jest nieziemska.
Jackie Chan - filmy z tym aktorem to po prostu śmietanka, fajne kino - szczególnie tzw. blooper'sy z filmów
Eddie Murphy - świetny aktor zawsze można się pośmiać
Matt LeBlanc (Joey z Przyjaciół) - świetnie zagrał w tym serialu, mój ulubiony aktor z tej serii
Z aktorek, nie przychodzi mi nic do głowy prócz Halle Berry - piękna kobieta, kojarzę ja głównie z filmu 'Kobieta Kot' oraz 'Kod dostępu' jak mi się ktoś przypomni to dopiszę.
G.
_________________ E-blogi.pl Ciekawe blogi i opowiadania. ......................................................................................................................................
Matt LeBlanc (Joey z Przyjaciół) - świetnie zagrał w tym serialu, mój ulubiony aktor z tej serii
Joey jest moją ulubioną postacią, Matt świetnie zagrał. Szkoda tylko, że jego filmografia nie jest bogatsza. Reszta "przyjaciół" zdołała zaistnieć jako tako poza serialem, jemu jednak nie udało się zrobić zawrotnej kariery. Szkoda!
A i jeszcze mi się przypomniało - Tony Shalhoub, za wcielenie się w Detektywa Monka :]
_________________ "Spójrz na tego gościa z Indiany. Zamordował 12 osób, rozczłonkował je i wszystkie zjadł - to się dopiero nazywa alternatywny styl życia!"
Woody Allen
aktorzy ; hugh grant, cezary pazura
aktorki : jenifer aniston, sandra bullock, lisa kudrow, kate hudson
*__*
_________________ If I open my heart to you
Im hopin you'll show me what to do
and if you help me to start again
you know that I'll be there for u in the end...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.