Wysłany: 2010-07-20, 12:34
Dawniej uwielbiałam Syberię i Syberię 2. Lubię jeszcze do niej wracać, ale już nie daje tyle radości co kiedyś. Ostatnio gram w 7sins, całkiem niezłe. Gra bardziej dla facetów, ale zboczone dziewczyny też znajdą tam coś dla siebie.
_________________ och! jak trudno być intelektualistką!
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: z Nienacka
Wysłany: 2010-08-02, 10:16
Ja cenię sobie gry w których liczą się umiejętności (CoD, CS), a nie rutyna czy też czas spędzony przed monitorem (WoW, L2). Tych drugich odradzam - typowe MMORPGi które wciągają jak cholera. Szkoda czasu i zdrowia na to...
Grywam jedynie w Warcrafta III, kiedyś grywałem jeszcze w CoD i CS.
W wolnych chwilach pogrywam w slashery, przygodówki, sportowe gry na Xboxie
G.
_________________ E-blogi.pl Ciekawe blogi i opowiadania. ......................................................................................................................................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.