Dziewczyny, chce kupić sobie oryginalny zegarek Calvin Klein, wybrałam już model jednak nie mogę zdecydować biała czy czarna tarcza. Pomóżcie http://www.poisonstore.com/damskie-c-1_19_20.html model Element.
Ale masz dylemat ;D Bardzo ladny zegarek. Mi osobicie bardziej podoba sie ten z biala tarcza ;)
_________________ Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić,
po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić,
wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze !
_________________ Zobacz, że trawa jest zielona, że niebo jest niebieskie, że po niebie wędrują białe obłoki. Idź miedzą pośród zbóż, po których wiatr chodzi. Połóż się nad brzegiem morza i słuchaj, jak ono szumi.
Dziewczyny, chce kupić sobie oryginalny zegarek Calvin Klein, wybrałam już model jednak nie mogę zdecydować biała czy czarna tarcza.
Nie wybrałabym żadnego z tych modeli.
Żaden z tych zegarków nie jest 'ładny'. Przynajmniej dla mnie.
Zresztą wydajnie 900 zł na zegarek to jak dla mnie przesada. Bo płaci się jedynie za markę. Widziałam podobne zegarki bez zbędnej nazwy 'CK' za niecałe 300 zł(choć już nie pamiętam gdzie).
_________________ Kobiet łatwiej przyzna ,że nie ma racji ,gdy ma rację niż gdy jej nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.