Od dwóch lat codziennie maluje się czarną kredką do oczu i teraz bym nie mogła gdzieś pojść nie pomalowana. W zimie daje fluid a w lecie nie bo wystarczy mi opalenizna. Czasami daje tusz ale rzadko.
Tak właściwie, to rzadko. Zwykle podkład i tylko tyle.
_________________ Zobacz, że trawa jest zielona, że niebo jest niebieskie, że po niebie wędrują białe obłoki. Idź miedzą pośród zbóż, po których wiatr chodzi. Połóż się nad brzegiem morza i słuchaj, jak ono szumi.
maluję się codziennie, zwykle użwywając jedynie podkładu i tuszu do rzęs. czasami zdarza mi się zrobić czarną kreskę na powiekach przy pomocy eyeliner'a. i tyle w sumie.
_________________ but the darkest pit in me it's pagan poetry
Wysłany: 2010-08-16, 13:32
Ja w sumie też robię naturalny w miarę możliwości makijaż, maluję się codziennie do szkoły: podkład, tusz, i błyszczyk, najlepiej bezbarwny, albo bardzo delikatny( zimą i jesienią zastąpiony pomadką ochronną)
Czasem jak mam ochotę to dochodzi jeszcze czarna kredka.
Jedynie w wakacje makijaż zostaje mocno ograniczony, albo nawet czasem niestosowany;
_________________ Łatwo się zgubić gdzieś między marzeniami...
Wysłany: 2010-08-20, 15:04
Maluję się praktycznie codziennie. Ale makijaż mam tylko około 4 godzin. Używam fluidu, tuszu do rzęs i czasem czarnej lub brązowej kredki. Nic poza tym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.