Z tego co wiem dziewczyny szybciej dorastaja sexualnie od chlopakow a ogolnie czy kiedys dojrzewają to niewiem, natomiast krazy opinia ze chlopaki szybciej dorastaja sexualnie, wolniej dojrzewaja, mysla tylko o jednym - dla mnie to klamstwa.
Masturbacja nie jest dla mnie normalna, tylko jest zastepstwem, pomijajac przypadki gdy ktos to robi z przyjemnosci np woli sie pomasturbowac niz zrobic to z dziewczyna/chlopakiem, tak dla odmiany. Ja robie to od 12lat z podniecenia i dla zapominania - ucieczki od przygnebijajacych mysli i jako zastepstwo prawdziwego stosunku sexualnego, poprostu latwo sie podniecam, wpadlem w jakies obsesje sexualne i jestem dla dziewczyn zboczony, np mysle o ich dupach albo wyobrazam sobie sexistowskie usmiechy dziewczyn i kazda mowi mi spadaj (w internecie) co poglebilo moj stan, w tej chwili mam zaawansowana nerwice sexualna z ktorej juz chyba nigdy nie wyjde, dodam ze to powazna sprawa - uniemozliwia zycie: sexualne, uczuciowe, relacje z ludzmi, czasem nie jest mozliwe zajecie sie drobną czynnoscią. Jestem na tym forum bo zatrzymalem sie na wieku gdzies 15lat a mam duzo wiecej
Wysłany: 2010-08-05, 23:13
Wodzionowicz napisał/a:
Ja się masturbuję regularnie i się tego nie wstydzę,ponieważ co najmniej co trzecia napotkana osoba ( no dobra,może co 4 ) się masturbuje,tylko niektórzy się tego wstydzą,inni nie.Według mnie masturbacja nie jest zła.
_________________ "Spójrz na tego gościa z Indiany. Zamordował 12 osób, rozczłonkował je i wszystkie zjadł - to się dopiero nazywa alternatywny styl życia!"
Woody Allen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum młodzieżowe - forum nastolatków - to właśnie tu! Tu rozmawiamy o ważnych sprawach, takich jak dorastanie, dojrzewanie, przyjaźń, miłość i seks. Na naszym forum dla młodzieży porozmawiasz także o szkole i nauczycielach. Jak na fora młodzieżowe przystało znajdziesz tu gry Java, gry online, dzwonki, tapety na telefon. Nastolatki rozmawiają o motoryzacji, muzyce, sporcie jak również o seksie.